Ki milyen hamburgert evett már?
Figyelt kérdés
Mik voltak benne, mekkora volt, stb..?2010. okt. 6. 17:18
1/10 anonim válasza:
Csirkemájas. Volt benne még valami szósz is, de azt nem mondta el a nő h miből áll. Azt mondta az az ő titkos receptje. Ettem már mexikóit ( kukorica, bab), Szalonnásat. Szolnokon volt egy hamburgeres (nem tudom nyitva van-e még), ahol azt lehetett kérni a hambiba amit akartál. Ki volt rakva egy csomó cucc pultba és lehetett válogatni. 2-3 féle sajt, juhtúró, erőspaprika, sonkák, szalámik. Amit csak el tudsz képzelni.
2/10 anonim válasza:
pont ma ettem bolognaisat hmm finom volt:P:D
normál nagyságút kértem,és volt benne bolognai szósz,sok sok sajt,hagyma,uborka ienek...:D
4/10 anonim válasza:
A legjobbak a grillezett csirkemelles hamburgerek, vagy a rendes húsosak közül a gyrosos, beleteszik a gyroshúst is, csípősen nagyon adja. :-) A halas hamburger se rossz, de csak ha rendes hal van benne(tonhalas a legjobb), nem halkrém. Jó étvágyat. :-)
5/10 anonim válasza:
Majonézes: majonéz,jégsaláta,paradicsom,paprika, hagyma, hus és oltárian finom volt
6/10 anonim válasza:
emeletes hambi : fasirt , hagyma, paradicsom,káposzta,mustár kecsap , szeletelt sajt, saláta ( első szintre) második szintre : paprika , hagyma majonéz reszelt sajt!!!!! Yummmyyyyyyyyyyy!!!!!
7/10 anonim válasza:
Asszem King Kong a neve, nekem nagyon ízlett.
2 db húspogácsa, rengeteg zöldség (káposzta, saláta, hagyma, uborka, paradicsom, paprika...), szalámi, sajt, öntet, ketchap, mustár...
isteni:D
8/10 anonim válasza:
Az én kedvencenm a kukoricás de nem tudok oriásit enni csak normált, mert akkor nem fér el a sör:)
9/10 anonim válasza:
Habanero-s.Olyan mint a normáls csak habanero szósz van benne.Kegyetlenül éget de nagyon finom :D.
10/10 anonim válasza:
mekiset :D meg egy sajtburgert amibe reszelt sajt volt saláta hús paradicsom stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!