Néhány nap alatt megromlik a házi humusz? Ez a romlottság jele?
Figyelt kérdés
Házi készítésű, csicseriborsó, tahini, fokhagyma, olivaolaj, nagyon kevés citrom van benne.
Nincs rajta elszíneződés vagy hasonló, csak az íze más. Egyszerűen elment az íze és inkább olyan mintha valami pezsegne benne.. nagyon érdekes. Egyszer már tapasztaltam ezt répás salátában és borsópürében is.
Mi lehet ez?
2023. márc. 3. 19:08
2/4 anonim válasza:
Nem enném meg.
Legközelebb vékony rétegben tölts rá olajat és úgy tárold. Pár nappal kihuzhato
3/4 anonim válasza:
Kihagytad belőle a kálium-szorbátot? :)
4/4 A kérdező kommentje:
Mi lehet az oka, hogy megromlik? A hummus? A tahini romlandó? Olívaolajat lehet nem is tettem bele, kifelejtettem.
2023. márc. 5. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!