Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért fehéredik ki a házi...

Miért fehéredik ki a házi szalámi?

Figyelt kérdés

2023. febr. 24. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán valami oxidációs folyamat lesz, mint az avasodásnál?
2023. febr. 24. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Megromlott.
2023. febr. 24. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
A külseje? Penészes.
2023. febr. 24. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Az avasodástól. A bolti is.
2023. febr. 26. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
El fog romlani , de a paprika minősége is okozhatja !
2023. febr. 26. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Penész, avasodás, túl sok só és egyéb adalékok.
2023. febr. 26. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget!

Rájöttünk, hogy a sok fokhagyma miatt fehéredett ki (avasodott).

Lehet a parika is közrejátszott.

Most ezeken változtattunk. Csökkentettük a fokhagyma mennyiségét,

változtattunk a paprika minőségén. Teljes siker!!!

2023. márc. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!