1/7 anonim válasza:
Talán valami oxidációs folyamat lesz, mint az avasodásnál?
5/7 anonim válasza:
El fog romlani , de a paprika minősége is okozhatja !
6/7 anonim válasza:
Penész, avasodás, túl sok só és egyéb adalékok.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget!
Rájöttünk, hogy a sok fokhagyma miatt fehéredett ki (avasodott).
Lehet a parika is közrejátszott.
Most ezeken változtattunk. Csökkentettük a fokhagyma mennyiségét,
változtattunk a paprika minőségén. Teljes siker!!!
2023. márc. 15. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!