Mi a neve annak a pizzának amin szalámi van és ananász?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 11:22
2/11 A kérdező kommentje:
Azon nem szalámi szokott lenni.
2021. júl. 19. 11:41
3/11 anonim válasza:
Én még nem láttam, lehet, hogy egyéni fejlesztés, úgyhogy a helyen nézd meg, ahol ilyet ettél.
4/11 anonim válasza:
Aminek az adott pizzázó elnevezi, nincs minden feltétkombinációnak elterjedt neve, mint a hawaii vagy a son-go-ku, magyaros, mexikói, stb.
5/11 anonim válasza:
"Mi a neve annak a pizzának amin szalámi van és ananász?"
szalamis-ananszos pizza :) ... mi mas lenne?
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az a baj, hogy ennek van egy konkrét neve...
Egy éve hallottam először, s akkor beírtam és jött egy csomó találat.
Azóta elfelejtettem, de akkoriban nagyon meglepődtem hogy ez egy létező feltét kombináció, aminek neve is van, pont mint a Hawaii, csak ez természetesen tized annyira népszerű csak.
2021. júl. 19. 12:03
8/11 anonim válasza:
Ha lenne ilyen, akkor most is lenne rá találat. Márpedig egy sincs. Létező dolgok nem tűnnek el az internetről.
9/11 A kérdező kommentje:
Ha meg lenne a neve, akkor gondolom lenne találat is.
De arra hogy szalámi + pizza + ananász, csak a hawaii jön ki, mert annyival erősebb találat.
Hiába nincs rajta szalámi.
2021. júl. 19. 14:05
10/11 anonim válasza:
Mert a találat nem azt jelenti, hogy az összes szót megtalálta, hanem pl 3-ból 2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!