Az ananasz az jo ha fogyozok szerintetek?
Nincs ilyen, hogy ez jó, az meg nem jó fogyózáshoz. Lehet úgy fogyni, hogy közben néha eszel ananászt. Bizonyos diétatípusokat ugyanakkor hazavághatsz vele (ha egy egészen kicsinél többet eszel).
A fogyáshoz az kell, hogy kevesebb kalória menjen be, vagy legalább abból kevesebb épüljön be, mint amennyit a szervezeted felhasznál. De ezt egy csomó módon el lehet érni, és valamelyikbe passzol az ananász, valamelyikbe nem.
Az én kedvenc módszeremnek az a lényege, hogy figyelek a bevitt összkalóriára és ennek a tápanyagösszetételére. Tehát én megnézném, hogy az ananászban mennyi cukor és mennyi rost van (más lényeges nem nagyon van benne), és hogy ezekből mennyi származik a többi dologból, amit ettem. Tehát nem csak az ananász maga számít, hanem az is, hogy mit ettem rajta kívül.
nem. fogyózáskor inkább zöldségeket nyomass.
de jobb mint pl a csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!