Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az ananasz az jo ha fogyozok...

Az ananasz az jo ha fogyozok szerintetek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

Nincs ilyen, hogy ez jó, az meg nem jó fogyózáshoz. Lehet úgy fogyni, hogy közben néha eszel ananászt. Bizonyos diétatípusokat ugyanakkor hazavághatsz vele (ha egy egészen kicsinél többet eszel).

A fogyáshoz az kell, hogy kevesebb kalória menjen be, vagy legalább abból kevesebb épüljön be, mint amennyit a szervezeted felhasznál. De ezt egy csomó módon el lehet érni, és valamelyikbe passzol az ananász, valamelyikbe nem.

Az én kedvenc módszeremnek az a lényege, hogy figyelek a bevitt összkalóriára és ennek a tápanyagösszetételére. Tehát én megnézném, hogy az ananászban mennyi cukor és mennyi rost van (más lényeges nem nagyon van benne), és hogy ezekből mennyi származik a többi dologból, amit ettem. Tehát nem csak az ananász maga számít, hanem az is, hogy mit ettem rajta kívül.

2020. ápr. 15. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
De cuki vagy. Hány éves vagy, 10?
2020. ápr. 15. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Egyébként is jó, és más gyümölcs is jó. Jó naponta egy kis gyümölcsöt enni, csak ne kilószámra egyed.
2020. ápr. 16. 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

nem. fogyózáskor inkább zöldségeket nyomass.

de jobb mint pl a csoki.

2020. ápr. 16. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!