Hogy kell csinalni a hazilag keszitett tesztat?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 10:45
1/5 anonim válasza:
liszt + tojás összegyúrd , nyújtod, majd szárítod, ha nem elég a nedvesség vízzel pótolod
1 kg liszthez 8 tojás a nyolctojásos tészta...stb.
2/5 anonim válasza:
A lisztet tojást,kevés vizet addig gyúrod kézzel,amíg síma "gomócot" kapsz. Ha nagy,akkor vedd 3-4 felé,és úgy gyúrd még símává. Takard le egy konyharuhával,hogy ne száradjon ki,amíg az egyiket vékonyra kinyujtod. A kinyujtott tésztát vágd fel,ahogy akarod, és terítőre téve szárítsd meg,közben időnként átforgatva a tésztát.
3/5 A kérdező kommentje:
koszonom......
2010. okt. 5. 12:45
4/5 A kérdező kommentje:
teljesen osszeragadt..
2010. okt. 5. 14:57
5/5 anonim válasza:
Nagyon keményre kell gyúrni. Főleg ha levestésztát akarsz, a nyolc tojás mellé szinte csak pár csepp vízet adjál. Lisztezve nyújtsd, ha sokáig pihen akkor is nagyon meg tud puhulni. Sztem "főtt tészta készítése" vagy hasonló beütésekor a google-ba teljesen használható tanácsokat kapsz. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!