Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kell csinalni a hazilag...

Hogy kell csinalni a hazilag keszitett tesztat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:

liszt + tojás összegyúrd , nyújtod, majd szárítod, ha nem elég a nedvesség vízzel pótolod

1 kg liszthez 8 tojás a nyolctojásos tészta...stb.

2010. okt. 5. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A lisztet tojást,kevés vizet addig gyúrod kézzel,amíg síma "gomócot" kapsz. Ha nagy,akkor vedd 3-4 felé,és úgy gyúrd még símává. Takard le egy konyharuhával,hogy ne száradjon ki,amíg az egyiket vékonyra kinyujtod. A kinyujtott tésztát vágd fel,ahogy akarod, és terítőre téve szárítsd meg,közben időnként átforgatva a tésztát.
2010. okt. 5. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
koszonom......
2010. okt. 5. 12:45
 4/5 A kérdező kommentje:
teljesen osszeragadt..
2010. okt. 5. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon keményre kell gyúrni. Főleg ha levestésztát akarsz, a nyolc tojás mellé szinte csak pár csepp vízet adjál. Lisztezve nyújtsd, ha sokáig pihen akkor is nagyon meg tud puhulni. Sztem "főtt tészta készítése" vagy hasonló beütésekor a google-ba teljesen használható tanácsokat kapsz. Sok sikert.
2010. okt. 5. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!