Ebben mennyi a kalória?
Amit én számoltam az igen kevésnek tûnik. Ezért gondoltam kell egy second opinion.
Link:
Nem nyitja meg a linket rendesen.
Leírnád az összetevőit (nyersen) gramra pontosan, és az elkészített kaja teljes tömegét?
Hozzávalók:
Töltelék (60%): zöldségek (61%; káposzta, vöröshagyma, sárgarépa, metélőhagyma, fokhagyma), víz, tofu, szójaszósz, édesburgonya-tészta, fűszerkeverék, texturált szójafehérje, pirított szezámolaj, só, burgonyarost, cukor, zöldfűszerek.
Tészta (40 %): búzaliszt, víz, repceolaj, só.
100g termék: 146kcal (nem írja, hogy kész ételre érti)
A zacskóra az van nyomtatva, hogy 400g
Egy dumpling-ra pedig azt írja 13,5g
De nem lehet ilyen kevés. Rengeteg volt amikor kész lett. Utánanéztem online és ott azt írják min 35kcal 1db dumpling. És ha tényleg 13,5g 1db akk volt vagy 30 a zacskóban.
Nem lehet csak 584kcal!
"Hozzávalók:
Töltelék (60%): zöldségek (61%; káposzta, vöröshagyma, sárgarépa, metélőhagyma, fokhagyma), víz, tofu, szójaszósz, édesburgonya-tészta, fűszerkeverék, texturált szójafehérje, pirított szezámolaj, só, burgonyarost, cukor, zöldfűszerek.
Tészta (40 %): búzaliszt, víz, repceolaj, só."
Ez eddig semmi, a %-os értékek nem jelentenek semmit, nincs egyetlen súly sem megadva!
"100g termék: 146kcal (nem írja, hogy kész ételre érti)
A zacskóra az van nyomtatva, hogy 400g"
Ez meg teljesen egyértelmü, 100 g 146 kcal, 400 g meg négyszer annyi.
"Egy dumpling-ra pedig azt írja 13,5g"
Ezzel nem jutsz sokra, mertezen kívül is van más benne. Ezt csak a minöségellenörzéshez kell feltüntetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!