Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mik azok az ételek amik még...

Mik azok az ételek amik még mindig "olcsón kijönnek?

Figyelt kérdés
Tudom már semmi nem olcsó. Nade mégis. Ha olcsó ételt akartok készíteni akkor mit főztök. Illetve mik azok az élelmiszerek amiket érdemes beraktárazni?
2023. febr. 8. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megfőzöd a krumplit, majd a vízből kimered, ebből a krumpli ól lesz a pacsa. Összetöröd,sózod, kihűtöd, majd annyi lisztet adagolsz hozzá hogy egy nagyon lágy tésztát kapj. Kinyújtod, szaggatod, majd olajban aranybarnára sütöd. A krumpli főzővizébe szoktam hagyni egy kis krumplit, teszek bele kis sárgarépát, zöldséget, leves kockát,babérlevelet. Ha minden megfőtt berántom. Ízletes és olcsó, mamám, anyukám is szokott ilyet csinálni régen. A pacsával tálalom.
2023. febr. 9. 07:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Köszönöm, ez nsgyon jól hangzik! Ki fogom próbálni, le is mentettem. A krumpli főzővizét sose öntöm ki, tszek bele csípős paprikát, kis paprikás olajat, zöldségek, majd csurgatok bele nokedlit. A legjobb, ha meg vagy fázva :)
2023. febr. 9. 10:36
 13/13 anonim válasza:

Paprikás krumpli, de én jó húsosan szeretem.

Egy kis füstölt szalonna bele, egy kis főzőkolbász, egy kis füstölt kolbász, egy kis bőrke, egy kis császárszalonna...

Isteni finom tud lenni, és napokig tudom enni, ha egy nagy fazékkal fő.

38/F

2024. febr. 27. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!