Másnak is kijönnek nagyon kicsi fehéres-piros pattanások az arcán, ha sajtot eszik?
Valószínüleg allergiás vagy rá.
Nekem nincs semmi bajom töle.
Ehhez én végtelenül gratulálok, örülök ha jól vagy. De ritkán híres arról a testünk, hogy egyre jobban lesz, főleg ha direktbe mérgezzük.
köszönöm a válaszokat, akkor egy ideig hanyagolom.
tejcsokiról már rég leszoktam, azoktól is mindig pattanásos lettem. most is van egy kettő de akkor szerintem a sajttól.=S
csak a sajt,tejföl,ilyeneket szoktunk kajába beletenni.
8. válaszló, az értelmetlen válaszod önmagában is sértő (nem rám, az emberiségre nézve).
Úgy gondolom fogalmad sincs az ételeink hatásáról, főleg ami a tejtermékeket, kukoricát illeti.
Nem gondolom, hogy az általános népegészségügyi (betegségügyi) helyzetre (statisztikákra) vonatkozólag is bármilyen ismerete lenne, így kérem ne írjon főleg ne nekem címezve.
Aki a húsvéti nyuszi tojást tojik mesében hisz, az ne vegye a fáradságot hogy másoknak tanácsokat osztogasson, először javallott tisztába kerülni a világunkkal, utána is inkább kérdezni semmint kioktatni másokat!
Úgy gondolom fogalmad sincs az ételeink hatásáról, főleg ami a tejtermékeket, kukoricát illeti.- Én okosabb vagyok mint te, nem hiszek el mindent amit olvasok. Nem értesz hozzá ebben egész biztos vagyok, szóval nem kell másokra erőltetni Szendi Gábor törvényeit. Sokkal inkább hiszek a szakembereknek.
A nagyszüleim pedig még mindig élnek, ami a te általad istenített teóriád szerint ez lehetetlen. Na bumm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!