1/9 anonim válasza:
Régebben reggeliztem kb 1-2 hétig ilyen 7 körül de rájöttem, hogy nem is vagyok éhes sosem reggel aztán azóta nem is szoktam sose. Elvagyok délig anélkül is.
2/9 anonim válasza:
Müzli
Joghurt kiflivel
Szendvics
Péksüti
3/9 anonim válasza:
Hát, én kb azt, amit más ebédre vagy vacsorára eszik...Most pl épp fasirtot tojásos krumplipürével és paradicsom salátával...
4/9 anonim válasza:
Általában rántottát valamivel, ami van itthon. Hagyma, szalonna, kolbász, mindegy.
6/9 anonim válasza:
Ma nem megyek emberek közé, ezért betoltam két szelet fokhagymás pirítóst, bögre teával, úgy 10 óra felé, pedig 8-kor keltem.
Hétköznapokon nem reggelizem, mert 6-kor kelek és mint az 1-es, olyankor még nem vagyok éhes. Csak egy kávé, kevés tejjel, útközben meg pár szem keksz.
7/9 anonim válasza:
Általában semmit, mert nincs rá időm. Hétvégenként pedig rántottát vagy valami szendvicset, esetleg melegszendvicset vagy valami olyat ami egyszerűbb.. de ilyen édességet meg ilyesmit egyáltalán nem.
8/9 anonim válasza:
Zacskós zabkását (pl DrOetker Vitalis márka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!