Másnak is ilyen nehéz ez a hónap, hogy szinte már alig telik ennivalóra?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a kisfiam. Ilyen hónap még nem volt sose. Ugye, hogy decemberben duplán jött a családi azt is elköltöttem karácsonyi ajándékokra. Óvoda csak január 9-én kezdődött, így ugye ha egész nap itthon van is többet kell költeni, erre a héten beteg is lett, több mint 10 ezret fizettem a gyógyszertárba. Van kereken 10 ezer forintom másodikáig. Csekkek be vannak fizetve, viszon nem tudom most is mit főzzek hétvégén, hétfőtől már jobb lesz, mert oviban lesz.#Ételek, ebéd, főzés, spórolás,
2023. jan. 27. 14:59
11/11 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek nehezebb, hiszen a decemberi élelmiszerárakhoz képes magasabbak most már elég sokkal. Sokakat az energiaárak is érintenek. Lehet, hogy jobban osztják be a pénzüket, vagy magasabb a keresetük, ügyesebbek. Ezt is lehet tanulni és egyre jobban csinálni. Néha a szükség kreatívvá tesz. Most elég változékony időket élünk szükség is van arra, hogy odafigyeljünk erre. Ezért tartom butaságnak ha előre utalnak iskolakezdésnél vagy karácsonykor családit, éppen azok akiknek leginkább szükségük lenne rá- többnyire nekik nem segítség, hanem nehézséget okoz. 10ezer forint- akkor olcsó de jó recepteket kellene keresgélned. Bár a hétvége már eltelt, de nem baj ha pár ilyet összegyűjtesz máskor jól jöhet. Főleg olyan, aminek hozzávalói már megtalálhatóak otthon korábbi bevásárlásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!