Hónap végéig 2000 ft-om van, semmi étel nincs otthon, most költöztem új helyre. Bármi ötlet, hogy hogy éljem túl ezt az időszakot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos nagyon kilátástalan helyzetbe kerültem. 2000 ft-om maradt még 2 és fél hétig, jelentkeztem plazmaadásra is, de az még idő, míg bevizsgálják, így azt sajnos csak később tudok adni.
Jelentkeztem másodállásra is, ma megyek interjúra, és ha összejön, akkor is csak jövő hétvégén kapnék leghamarabb pénzt.
Család, barátoktól nem tudok jelenleg pénzt kérni egyéb okok miatt.
26N
2021. jún. 16. 13:14
2/16 anonim válasza:
Keress a környezetedben ételmentő dobozokat. Hátha találsz benne valami ételt.
3/16 anonim válasza:
a főállásodban kérj fizetéselőleget!
4/16 anonim válasza:
Hívj fel valami alapítványt, hátha tudnak adni élelmet
5/16 anonim válasza:
Sima véradásnál 1000 ft-os vásárlási utalványt adnak. Azonnal.
Személyi kölcsön-bank.
Ha van folyószámlád (kell, hogy legyen, ha van állásod), akkor folyószámlahitel.
6/16 anonim válasza:
nincs valamid amit eltudnáld adni sos?
7/16 anonim válasza:
Tényleg kérj előleget a cégedtől,vagy esetleg valamelyik munkatársadtól.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi tippeket! Sajnos semmim nincs, amit el tudnék adni. Valószínűleg a főnökömtől kérek kölcsön.
2021. jún. 16. 14:02
9/16 anonim válasza:
De ne személyes kölcsönt kérj, hanem fizu-előleget! Ez teljesen törvényes!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!