Hónap végéig 2000 ft-om van, semmi étel nincs otthon, most költöztem új helyre. Bármi ötlet, hogy hogy éljem túl ezt az időszakot?
Sziasztok!
Sajnos nagyon kilátástalan helyzetbe kerültem. 2000 ft-om maradt még 2 és fél hétig, jelentkeztem plazmaadásra is, de az még idő, míg bevizsgálják, így azt sajnos csak később tudok adni.
Jelentkeztem másodállásra is, ma megyek interjúra, és ha összejön, akkor is csak jövő hétvégén kapnék leghamarabb pénzt.
Család, barátoktól nem tudok jelenleg pénzt kérni egyéb okok miatt.
26N
Nincs csaladod vagy barki aki segithetne? Es miert vartal addig, amig 2000 ft - od marad? Nem hibaztatlak, de amikor volt meg pl. X ezer ft-od, akkor kellett volna olyan sokaig elallo elelmiszereket venni, amiket tobb mint egy honapig tudsz enni.
De hogy a kerdesre valaszoljak, ha en ilyen helyzetbe kerulnek, korbe jarnek kozeli peksegekez, uzleteket, es megkerdeznem oket, van a barmilyen kidobando elelmiszeruk, cserebe akar munkat is vallalsz erte (ezt erdemes felhozni, igy latjak hogy nem csovezel, hanem tenyleg elelmiszerre van szukseged.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!