Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit lehet szeretni az olivabog...

Mit lehet szeretni az olivabogyóban? Van olyan ember aki tényleg szereti?

Figyelt kérdés

Csak én érzem úgy, hogy hányás ízük van?

Aki szereti az miért szereti?

2010. okt. 3. 15:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én tényleg szeretem, de szerintem vannak még így jó páran. nekem ízlik az íze, és nem gondolom, hogy hányásra hasonlít. legtöbbször nem magában jó, hanem jól harmonizál más ételekkel. próbáld görög saliban, hátha megszereted. de nem kötelező szeretni. én valami miatt a görög dinnyét nem szeretem, rejtély. de nem erőltetem és kész
2010. okt. 4. 10:22
 12/17 anonim ***** válasza:
én pl. szeretem azt a fajtát, amibe egy mandulát raknak. de az persze drágább is.
2010. okt. 4. 10:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez tényleg ízlés kérdése . Én szeretem de a férjem utálja pedig nem az olcsó fajtát veszem de neki mindegy.Szerinte ehetetlen.
2010. okt. 4. 12:18
 14/17 anonim válasza:
Szerintem is hányásízű:) férjem szereti.
2010. okt. 5. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is kóstoltam már sok félét, de nekem a legolcsóbb Tescos jött be. Keskeny üvegben van, kb.200 Ft, zöld. A feketét lenyelni sem bírom. De töltelékkel a zöld sem ízlik.

Én így imádom: tányérba olajbogyó, kis kockákra vágott trappista sajt és szintén elkockázott -nem túl édes, nem kásás- (pl. idared) alma. Néha teszek bele paradicsomot, kígyóuborkát, de ez a hármas együtt, fűszerek nélkül, nagyon fincsi!

2010. okt. 6. 00:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :) Akkor megpróbálom amiket írtatok, max ha nagyon nem jön be, odaadom vkinek. :)
2010. okt. 6. 05:16
 17/17 anonim ***** válasza:

A kérdésed hatására megkívántuk az olívabogyót, és épp most olívás mortadellát eszek (gustában lehet kapni, naggyon jó), és tegnap sajttal töltött olívabogyós (összevágva picire) rizst ettünk bacon-ös májjal :) Nyaminyami :)

Egy előző válaszolód :)

2010. okt. 6. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!