Szejtán, mint hús pótló. Több helyen is kerestem neten, de nem találom arra a kérdésemre a választ, hogy mikor jó a szejtán? Értsd úgy, hogy sütésnél, főzésnél mire kell figyelni? Honnan tudom mikor sült át rendesen és alkalmas a fogyasztásra?
Figyelt kérdés
Ebben, ha valaki jártas kaphatnék tőle néhány tippet?
Elvégre a húst se esszük nyersen. (Egészségügyi okok miatt átmenetileg el kellene hagynom a húst, ezért annak pótlására keresek alternatívát.)
Volt már vele néhány próbálkozások egyébként, de mindig inkább túl sütöttem, nehogy nyers maradjon és rosszul legyek tőle. Kérlek, ha jártas vagy a témában segíts nekem!
2023. jan. 9. 02:52
11/12 anonim válasza:
Ha mégis valami húspótlót szeretnél, akkor darált hús pótlására nagyon jó a borsófehérje granulátum.
Rakott ételeket, töltelékeket, bolognai ragut, lasagne-t szoktam készíteni belőle és észre sem venni hogy nem húsból van.
Viszont a szeletelt húspótlók nem adják vissza az igazi hús érzést. Sem ízre sem állagra.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet.
Receptet honnan érdemes nézni?
2023. márc. 10. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!