Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ez mennyire jó induló diétában...

Ez mennyire jó induló diétában reggelinek?

Figyelt kérdés

Mindig csak szénhidrátot eszek. Általában péksüti, kenyér ilyesmik.

Olyan nagyon drasztikusan nem szeretnék váltani, mert annak mindig falás a vége.

Ma reggel készítettem tükörtojást két tojásból pici olívaolajon sütve, két db saga bécsi virslit a tojás után sütve, egy paradicsom, egy szelet rozskenyér pici vajjal két szelet csirkemellsonkával. Kevés kávé cukormentes növényi tejjel agavesziruppal édesítve.

Ebből az egészből, maradt egy tojás meg egy virsli mert már nem bírtam megenni.

2023. jan. 7. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem a kalóriabazisos illető vagyok, és bocs hogy belepofazom, de én is használom és használtam sikerrel. Most éppen a terhességi bezabalast próbálom elkerülni vele :-) szerintem használd nyugodtan, és nem kell 1200kcalig lemenni, ha ilyen bmiről indulsz, nyugodtan kezdhetsz 1500kcalrol vagy akár kicsit magasabbról. Max korrigálsz ha szükséges. Ezzel meg tudod előzni a kontrollálatlan bezabalast. A másik lehetőség hogy valamit mozogsz, és annak egy részét leeszed, de ezzel vigyázz mert nagyon könnyű túlbecsülni a lemozgott kalóriákat, a kaloriabazisban ugyanis eléggé magasak a sportok kalóriai, sajnos sokszor irreálisan. Szóval ahhoz jobb egy kondigép vagy ilyesmi.
2023. jan. 7. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon-nagyon ajánlom neked is a Kalóriabázist, mert nagy segítség és mivel mindent fel kell vezessél, fogod látni, hogy aznap még mennyit ehetsz, hogy elérd a célodat! Csak tényleg vezesd minden nap, 2 perc elég 1-1 étkezéshez.

Tudod követni és ha valamiért "bűnöztél" - mert mondjuk lagziban voltál:) - akkor egy gyengébb nappal majd korrigálod.

Az 1200 kcal hosszú távon nagyon kevés. Állítsd 1500-1800 kcal-ra, de van arra is itt lehetőség, hogyha valamilyen testmozgást végzel, annak az értékét levonja a kalóriákból.

Sok sikert és kitartást kívánok!

[link]

2023. jan. 7. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Az 1200 az egy 2-3 éves kisgyereknek megfelelő kalória.
2023. jan. 7. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
Az 1200 koplalás.
2023. jan. 7. 15:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Elkezdtem ma használni a kalóriabaziast használni.

De vannak olyan élelmiszerek, amelynél többet is kihoz és más kaloriatartalommal. Melyiket válasszam?

2023. jan. 7. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Amit a papíron látsz. Ha saját készítésű az étel, vidd fel a receptet magadnak.

H avan facebookod, keress rá a kalóriabazis zárt csoportra, ott sok segítséget kaphatsz.

2023. jan. 7. 19:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Általában ahol több van és eltérnek az értékek, ott is van, hogy 2-3 azonos és az az igazi. De ha eltérnek is, akkor sem tragédia, ha egy közepes értékűre rákattintasz, mert nagyon jelentős különbségek nem szoktak lenni. És a fogyásodat 50 kalória pluszban vagy mínuszban nem fogja befolyásolni.

De ha nagyon tűpontosan akarod csinálni, akkor kontrolláld le egy másik platformon, mondjuk a Kalóriagurun és azt jelöld be, amelyik érték azzal megegyezik, vagy nagyon hasonló.

2023. jan. 8. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!