Ez mennyire jó induló diétában reggelinek?
Mindig csak szénhidrátot eszek. Általában péksüti, kenyér ilyesmik.
Olyan nagyon drasztikusan nem szeretnék váltani, mert annak mindig falás a vége.
Ma reggel készítettem tükörtojást két tojásból pici olívaolajon sütve, két db saga bécsi virslit a tojás után sütve, egy paradicsom, egy szelet rozskenyér pici vajjal két szelet csirkemellsonkával. Kevés kávé cukormentes növényi tejjel agavesziruppal édesítve.
Ebből az egészből, maradt egy tojás meg egy virsli mert már nem bírtam megenni.
Ennyit ettél a Kalóriabázis szerint:
Innentől kezdve te döntöd el, hogy a megszokott étkezésedhez képest ez mennyire lehet kevés, illetve a nap folyamán, különösen este még mennyit fogsz enni.
Nem tudom, nem vagyok dietetikus, de az ételekre/alapanyagokra a csomagolásról vannak felvezetve az adatok.
Mindenesetre annyi a tapasztalatom, hogy én 2 éve fogytam 14 hónap alatt 30 kg-t a Kalóriabázis segítségével és azóta is tartom.
(4-es voltam)
#7 Hány kalóriát ettél egy nap?
Nő vagy férfi vagy? :)
Ülőmunkát végző, 168 cm-es nő vagyok, 1800 kcal volt beállítva egy napra, ez esetemben heti 0,5 kg-t jelentett (átlagosan).
Volt amikor több ment le, volt, hogy kevesebb, volt, hogy megállt, de összességében ennyit értem el.
88 kg-ról fogytam 58-ra.
De minden ember más, mások a testi adottságai, mások az életkörülményei, ezért ha regisztrálsz oda, a saját adataid alapján lesz számolva.
Az 5-ös meg téved, mert más kalóriaszámláló szerint is 1 szelet rozskenyér 104 kcal. Persze lehet hogy nála 10 dkg 1 szelet kenyér és akkor fél kilóban összesen 5 szeletet vásárol. Vagy becsapja önmagát.
#9 Hű, de szuper vagy! 🙂
Ugyanilyen kaliberekkel rendelkezem, csak 5 centivel alacsonyabb vagyok. Én eddig ha elkezdtem dietazni, próbáltam olyan 1200 körül enni naponta, de estére mindig nagyon éhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!