Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc desszertek, és...

Mi a kedvenc desszertek, és mi az amelyiket a legjobban utáljátok?

Figyelt kérdés

2022. dec. 20. 14:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
36%

A legtöbb mai fiatal érzi mi a kamu sütés és mi a rendes. Nektek jó ízlésetek van, a felsoroltak legtöbbje nulla, régimódi, spórolós kamu recept. A régi mélyszegénységben élő magyarok egyetlen lehetőségei voltak ezek, édességet prezentálni a gyerekeinek, akik a ti szüleitek.

Teljesen természetes, hogy utáljuk az anyós meg anyám tipikus régi receptjét, áztatott buta csoffadt mákos bejgli meg társai...

Nyilván ma már a francia stílusú, olasz és spanyol édességek a finomak. Miközben a magyar rukrászat semmit nem fejlődött mert gazdaságilag ugyanannyira keveset engedhet meg magának az átlag polgár. Sokaknak ma is csak áztatott száraz kifli kerül az asztalra, hangzatos névvel, mákos bejgli. Én is utálom.

2022. dec. 25. 15:50
 22/35 A kérdező kommentje:

21:Nem mondhatom magam idősnek,de.attól még minden

mákos dolgot imádok.Szóval ne

hidd,hogy mindenkinek az az ízlése,mint neked.

2022. dec. 25. 15:54
 23/35 anonim ***** válasza:

Nekem bármi jöhet! Mindegyik desszertet, sütit, édességet szeretem! :)

Nincs olyan amit nem szeretek vagy nem eszem meg!

2022. dec. 25. 16:06
 24/35 anonim ***** válasza:
87%
Áztatott bejgli? Szerintem a mákos gubára gondolsz
2022. dec. 26. 08:20
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen gubára bocsi!

Nyilván a mákos bejglit el lehet készíteni finomra, arra én is azt mondom jó. De az egy komoly recept is. Diós is.

2022. dec. 26. 17:24
 26/35 A kérdező kommentje:
25:De ezt nem értem,hogy van metszés írni,miközben a miniszterelnök egyik kedvence a guba.Meg ne beszélj te csak a fiatalok nevében,mert rohadtul nem igaz,amit írsz
2022. dec. 26. 17:36
 27/35 Tejinashi ***** válasza:
100%
És kötelező nekem azt szeretni, amit valamilyen miniszterelnök szeret? A focit se szeretem, a gubát se szeretem, a beijgliket egy idő múlva megunja az ember... sajtos masniból és néhány fagyiból (diós, vaniliás, kávés, karamellás) viszont jöhet. Ezen kívül stíriai metélt, vargabéles. A gyümölcsös csokikat ki nem állhatom, egyszerűen nem tudom elképzelni, ki találja ki azokat, hogy pl. banános csoki... brrrr...
2022. dec. 28. 17:18
 28/35 A kérdező kommentje:
27:Nekem nincs bajom azzal,hogy valaki mást szeret.Azzal van bajom,hogy megpróbálja megmondani,hogy mi a tuti
2022. dec. 28. 17:38
 29/35 Tejinashi ***** válasza:
100%
28: Nagyon helyes, ne hagyd magad befolyásolni :)
2022. dec. 29. 13:46
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Imadom a makos, kokuszos , turos dolgokat . Puha lagy kremes dolgokat.
2023. jan. 2. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!