Mi a kedvenc desszertek, és mi az amelyiket a legjobban utáljátok?
A legtöbb mai fiatal érzi mi a kamu sütés és mi a rendes. Nektek jó ízlésetek van, a felsoroltak legtöbbje nulla, régimódi, spórolós kamu recept. A régi mélyszegénységben élő magyarok egyetlen lehetőségei voltak ezek, édességet prezentálni a gyerekeinek, akik a ti szüleitek.
Teljesen természetes, hogy utáljuk az anyós meg anyám tipikus régi receptjét, áztatott buta csoffadt mákos bejgli meg társai...
Nyilván ma már a francia stílusú, olasz és spanyol édességek a finomak. Miközben a magyar rukrászat semmit nem fejlődött mert gazdaságilag ugyanannyira keveset engedhet meg magának az átlag polgár. Sokaknak ma is csak áztatott száraz kifli kerül az asztalra, hangzatos névvel, mákos bejgli. Én is utálom.
21:Nem mondhatom magam idősnek,de.attól még minden
mákos dolgot imádok.Szóval ne
hidd,hogy mindenkinek az az ízlése,mint neked.
Nekem bármi jöhet! Mindegyik desszertet, sütit, édességet szeretem! :)
Nincs olyan amit nem szeretek vagy nem eszem meg!
Igen gubára bocsi!
Nyilván a mákos bejglit el lehet készíteni finomra, arra én is azt mondom jó. De az egy komoly recept is. Diós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!