Mi a kedvenc desszertetek a McDonald's-ban?
Figyelt kérdés
Nekem ami régen volt pöttyös gurus mcflurry, a csoki öntetes mcfreeze és ami nemrég volt málnás pite2020. dec. 21. 09:31
1/8 anonim válasza:
Super McFreeze brownie kockákkal és málnás öntettel. Meg a málnás pite
2/8 anonim válasza:
A KitKat-es McFlurry és az M&M-s McFlurry
3/8 anonim válasza:
M&M-s McFlurry és a karamell öntetes McFreeze.
5/8 anonim válasza:
McFreeze-k, akkor pedig különösen örülök, amikor van időszakos is (ugye az epres, csokis, karamellás állandó), olyankor mindig olyat veszek, amíg van, mert tudom, hogy a 3 állandót bármikor megvehetem. :) Időszakosból volt már pl. málnás, kivis, ananászos, ribizlis.
6/8 anonim válasza:
McFreeze karamellás, McFreeze epres, McFreeze csokis, McFreeze málnás, Forró almás pite, McFlurry M&M's, McFlurry Kitkat Ruby, Super McFreeze karamellás, Super McFreeze epres, Super McFreeze csokis, Super McFreeze málnás, Super McFreeze Brownie kockákkal és málnás öntettel, Vanília Shake, Epres Shake, Csokis Shake.
7/8 anonim válasza:
A forró almás pite örök kedvencem, a másik pedig az M&M-s McFlurry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!