Volt már rossz tapasztalatod kínai étteremmel kapcsolatosan?
Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e már valami olyan tapasztalatod kínai étteremmel kapcsolatosan, ami alátámasztaná azokat a híreszteléseket, hogy pl.:
kutyát-macskát tesznek a tányérunkba illatos csirke helyett, kifejezetten koszos a konyha stb...
Minden "élmény" érdekel.
13:40
Köszi, most jártam Szegeden, kár, hogy nem tudtam ezt előbb:)
Na majd legközelebb:)
Igen, Miskolcon. Először is sokkal drágább volt, mint mifelénk, de még át sem sült a hús, még a panírja is nyersecskés-nyúlós volt, az olaj pedig folyt belőle. Persze kicserélték, amikor reklamáltunk - ugyanolyanra :( Na, oda se megyünk soha többet, pedig viszonylag gyakran kell a munkánk miatt odautaznunk.
Érden, az Érd-alsó állomás mellett volt egy nagyon jó, kicsi kínai büfé, jó árakkal és mennyei kajákkal, de sajnos tulajdonoscsere volt és most az árak ugyan nem változtak, de a kaja épphogy ehető. Jó lenne tudni, hová ment a régi tulaj :)
Siófokon, a víztoronytól kb.1-2 saroknyira, a buszállomás (vasútállomás? nem néztem meg, csak sok ember járt arra csomagokkal) mellett van egy kínai, a kaja jó, de olyan kicsik az adagok, hogy mire jól laksz, marha sokba kerül. A 8 éves fiunknak nem volt elég a kisadag - máshol még marad is belőle -, mi is éhesek maradtunk a nagy adag után és amikor kértem még egy kis húst (illatos omlós csirke), 4 vékony szálért köret nélkül elkértek plusz 300 Ft-ot. Oda se megyünk többet.
Rákospalotán (Bp. XV. ker.) viszont van egy igazán kis "szutykos" kínai, de ott olyan finoman főznek, hogy a tíz ujjatokat megnyalnátok utána!
3 év késéssel de mondok valamit.
Budapest Móricz Zsigmond körtéren Fecskefészek nevű kínai étterem ..
Mindig tömeg van ott és szép nagy adagot adnak ízben is kiváló..csak arra ezenkivül sosincs dolgom...jó étvágyat.
Vagy japánul...Itedaku mass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!