Volt már rossz tapasztalatod kínai étteremmel kapcsolatosan?
Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e már valami olyan tapasztalatod kínai étteremmel kapcsolatosan, ami alátámasztaná azokat a híreszteléseket, hogy pl.:
kutyát-macskát tesznek a tányérunkba illatos csirke helyett, kifejezetten koszos a konyha stb...
Minden "élmény" érdekel.
A konyha bárhol lehet koszos. De tényleg nem lehet tudni, milyen minőségű húsból (még ha csirke is) van a kaja, meg hogy mi van még benne.
Ezzel együtt nem volt még bajom, csak annyi, hogy sokszon nagyon-nagyon olajos a kaja. Nem is eszem bárhol, csak ott, ahol tudom, hogy egész jó. Sarki lebujba sose megyek be.
szoktam kinai büfében kajálni,és egyszer az egyik kaja után rosszul lettem,pedig oda sokat jártam...
Fájt a gyomrom,és émelyegtem:s Lehet sok izfokozót tettek bele, vagy nem tudom..,lehet attól voltam olyan sz@rul!De egyébként érdemesebbb egy jobb helyet felkeresni,mert ott nem lesz rosszul az ember pl,itt: [link]
Ezt tuti kipróbálom egyszer!!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!