Miért kékült be a konyha só?
Figyelt kérdés
Miért kékült be a konyha só?
Pedig a konyha só nem tartalmaz jódot mégis bekékült a só, a pára is lehet de ennyire nem szabadna bekékülnije. Mit jelentehet valyon ez vagy mi okozhatja?
Mitkezdjünk a sóval?
#só #Nem tudom mit irjak :) kéksó
2022. nov. 14. 19:06
2/12 anonim válasza:
Dehogynem tartalmaz jodot. Egesz Magyarorszagon jodozzak a sot mert jodhianyos terulet.
6/12 anonim válasza:
Ha rézből készült akármiben tárolod akkor azért, mert a réz bekékít/zöldít dolgokat egy idő után.
7/12 A kérdező kommentje:
Üvegben tároljuk és nincs fedele.
És pára hatására be párásodik igy előjőtt a kék szín. De nem szabadnia ennyire be kékülnije mivel a só fehér és ügye só kristály. Valamilyen vegyszere gyanakszunk ami gyártás során belekerült.
2022. nov. 15. 18:32
9/12 anonim válasza:
lefényképezed a mobillal, aztán a képet feltöltöd pl. az imgbb-re, és aztn a kapott linket bemásolod ide a gyk-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!