Zab nagyon hizlal?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 14:46
11/15 anonim válasza:
Nem ergelmezed jól az egész kérdést még mindig. Nincs olyan, hogy hízlal vagy fogyaszt, vagy egy kaja sok vagy kevés. A napi (inkább heti) összbevitel számít.
12/15 A kérdező kommentje:
Bocs utolsó.. Igazad van.. De hogy a banatba szamoljam multigeecibe dolgozom 12oraban ott is edzek bánat tudja az mennyi..
Csak valamit tenni akaro.. Bár nem tudom hogyan.. És honnan informalodjam.. Ja gogli barátom.. Onnan doki vagyok.. Ja nem.. Még a gyakori kérdésekenek is jobban hiszek..
2022. nov. 14. 21:07
13/15 A kérdező kommentje:
Hu bakker nyelvtanbol 1es.. Savazzatok
2022. nov. 14. 21:08
14/15 anonim válasza:
Kaloriabazis.hu oldalra regisztrálj. Allítsd be a súlyod, magasságod, heti fél kiló fogyást, kiadja hogy mennyi kalóriát ehetsz. Az oldalon be tudod írni miket ettél, összeadja neked a kalóriákat.
15/15 anonim válasza:
Ha a lovak csak tengenek lengenek, nem adok nekik zabot. De ha sokat fognak lovagolni rajtuk, bizony zabbal etetem meg őket. Szóval tápláló, energiadús...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!