Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szereted a Meki kaját? Mindenk...

Szereted a Meki kaját? Mindenki azt mondja, hogy milyen rossz, mégis mindig tele van.

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 11:25
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Ez is olyan, mint minden más, ha mértékkel fogyasztod, nem nagyon történhet baj.

Van, amit szeretek, de minden nap minden étkezésre nem enném. Amúgy nem a gyorséttermek készítik a legjobb hamburgert. Életem legjobb hamburgerét egy balatoni strandbüfében vettem, frissen készítették, mindent frissen raktak bele, és dupla akkora volt, mint egy gyorséttermi, és féláron. :-)

2010. szept. 29. 12:08
 22/37 anonim ***** válasza:

Megélnek a franchise jogok eladásából, mivel már elég kevés az a meki ami az igazi amerikaihoz tartozik papíron.

A Blokkon láthatod, hogy a magyarországi "gyáli úti" központhoz tartozik e, vagy csak egy szerencsétlen magyaré vagy bevándorlóé aki próbál vállalkozni, és ebbe fektet be..

Én azt sem tartom kizártnak, hogy van pár milliárdos is aki csak poénból vett meg párat, hogy legyen a gyereknek saját ha kell, persze azért fentartják mintha a köznépnek lenne.. Igaz 900% os haszonnal, mega dolgozók alulfizetésével nem nehéz még nyereségre is szert tenni emellett!!

Nézd már meg azokat az alapanyagokat, mind a legbóvlibb a legolcsóbb, éppen egy hajszállal a 7 forintos tescós zsemle felett, aztán olcsó kínai aromákkal meg ízfokozóval van feljavítva, nameg a szójagranulátum.

2010. szept. 29. 12:08
 23/37 anonim ***** válasza:

ma 12:03

Nem bomlasztani akarok, csak egyszer ezt állítod egyszer meg azt, vagy következtetni lehet az állításodra a mondandódból.

Egyszer miből gondolom, hogy szereted - azaz nem szereted hsizen kikéred magadnaka feltételezést, hogy te szereted, a következőben meg már azt állítod hogy azért egy kicsit te is szereted, ergo csak igazam volt :D:D:D

Nem akarok összeveszni veled, csak átlátok a terelésen sajnálom..

A zsaruk már csak ilyenek :D:D

2010. szept. 29. 12:13
 24/37 anonim ***** válasza:

Amúgymeg ki mondta, hogy zsaru vagyok?

Kb ez ugyanez...

Érted már?

2010. szept. 29. 12:14
 25/37 A kérdező kommentje:
annyit fűznék hozzá, hogy a mindig szót írd már rövid i-vel mert így helyes és zavarja picit a szemem.
2010. szept. 29. 12:17
 26/37 A kérdező kommentje:

Na, hopp, elküldtem. Lehet, hogy nem kellett volna. A lényeg, hogy ne vitázzunk és mindenki írjon saját véleményt.

Köszönöm az eddigieket!

2010. szept. 29. 12:19
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

dojcse billnytűm van csoda hogy a hosszu űt megtaláltam rajta.

Ez az oka, a másik meg az, hogy nem érdekel hiszen nem a washington postba irok.

2010. szept. 29. 12:22
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg a mindig az hosszú i. De názz utána
2010. szept. 29. 12:28
 29/37 anonim ***** válasza:

"Csak az szeret "Meki" be járni aki nem evett még egy igazán jó hangulatos étteremben"

Nem sok eszed van! Mennyiért lehet egy étteremben enni? Neked ez úgy látszik nem számít! A többségnek nagyon is!

2010. szept. 29. 12:34
 30/37 anonim ***** válasza:
Én szeretem az ízüket, viszont igen ritkán megyek be kajálni. MÉghozzá azért, mert drága, nem szeretem az ottani légkört, és én is egészségtelennek tartom. Én is úgy gondolom, hogy látszik rajtuk hogy tiszta mű. Ja, és nagyon sokat kell enni egy ottani szendvicsből ahhoz hogy jól lakjon az ember.
2010. szept. 29. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!