Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szereted a Meki kaját? Mindenk...

Szereted a Meki kaját? Mindenki azt mondja, hogy milyen rossz, mégis mindig tele van.

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 11:25
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
meg jó ízű a panírja, nem tudom, hogy csinálják. Valahogy meg kéne szerezni a panírreceptet.
2010. szept. 29. 11:55
 12/37 anonim ***** válasza:

: ma 11:51

Hát a kérdésre alapoztam..

"mindenki szereti" azaz te is hiszen a mindenki rád is vonatkozna.

A Kérdésben nem szerepelt az, hogy kivéve engem.

2010. szept. 29. 11:57
 13/37 anonim ***** válasza:

Vagyis bocs, "mégis mindíg tele van" -> mindenki szereti...

Ugyanaz..

2010. szept. 29. 11:58
 14/37 anonim ***** válasza:
77%

Igazabol tetszik azoknak az eszosztasa akik itt szidjak a nyugati gyorsetermeket, mint a bokrot, hogy "ellenorizetlen hus, budos olaj, akarmi", mikotben vagy nem tudjak, vagy nem hajlandoak elfogadni hogy ott olyan tiszasagi, es minosegi kovetelmenyek vannak, mint keves helyen.

De szerintem ez csupan savanyu szolo hozzaallas semmi mas.

2010. szept. 29. 11:59
 15/37 anonim ***** válasza:

ma 11:55

Most akkor mit képmutatsz ha szereted??

Ekkora köpönyegforgatót :D:D:D

Amúgymeg a panír is csak az ízfokozótól, vagy az aromától finom..

Csodák nincsenek, max csodálkozók!

2010. szept. 29. 12:00
 16/37 A kérdező kommentje:

:)

én mérsékelten szeretem, kb úgy, ahogy leírtam. de sokan még ennyit sem hajlandóak bevallani, mintha ciki lenne. pedig valamiből csak megélnek, minden nagyobb (vagy talán kisvárosban is ?) akad egy-egy Meki. De a csúcs a bp-i Blaha Lujza tér: mindkét oldalon egy-egy, biztos, ami biztos.

2010. szept. 29. 12:01
 17/37 anonim ***** válasza:
17%

Ismerem a követelményeket. Meg azt is, mennyire tartják be. Attól, hogy az üvegeket óránként lemossák egy koszos ronggyal és valami tisztítószerrel, nem lesz egészségesebb a kaja. Minden csak látszat. A szabályok is. Úgy hozzák őket, hogy betarthatóak legyenek maximális haszon mellett.

Aki ezekre hivatkozik, és ezekben bízik, nagyon naív.

Tény, hogy alig van olyan jellegű reklamáció, hogy pl. ételmérgezés vagy szalmonella lett volna (egyéb helyeken gyakrabban előfordul), de ez nem jelenti azt, hogy jó a kaja minősége, hogy egészséges, amit adnak, hogy kifogáltalan az olaj, nem hízol stb.

2010. szept. 29. 12:03
 18/37 A kérdező kommentje:

?

most megint nem értem, ezt a paníros dolgot, hogy képmutató vagyok, meg stb. Miii?

nem 11:55 vagyok, vagy nem tudom, mennyi, hanem a kérdező, ezt írtam hozzáfűzésként valaki válaszára.

2010. szept. 29. 12:03
 19/37 anonim ***** válasza:

Ha valaki szereti, akkor elfogult és elvakult, ha nem szereti, akkor képmutató (mert a mekik tele vannak), ha szereti, de tisztában van a hátrányaival, akkor meg köpönyegforgató. Csak a hozzászóló tökéletes. :)

Ne is törődj vele.

2010. szept. 29. 12:06
 20/37 A kérdező kommentje:

:) igen, feltűnt, hogy bomlasztani akar, de velem nem könnyű összeveszni.

térjünk vissza az eredeti kérdéshez.

2010. szept. 29. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!