Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esztek a mekibe?

Mit esztek a mekibe?

Figyelt kérdés

Én általában 2 dupla sajtos hamburgert, 1 adag nagy sültkrumplit, 1 csokis shake-t és egy McFlurry fagyit Kit Kat csokival

Jah és + kérdés : szerintetek mit jelent " alkalmakként " enni a mekibe ? Nálam ez heti 2- 3 alkalmat jelent

16/l vagyok

2022. nov. 2. 16:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Pipifalat nagy krumpli fokhagymás szósz

Narancslé

Ez a kedvencem

Havi 1 vagy 1,5 havi meki

2022. nov. 2. 23:06
 22/30 anonim ***** válasza:
83%

Az aposztrófot lehagytad: mekibe'.

[link]

2022. nov. 3. 02:12
 23/30 anonim ***** válasza:
33%
Jelenleg nur bejövös ajánlat
2022. nov. 3. 06:31
 24/30 anonim ***** válasza:
33%
Mekdánölc
2022. nov. 3. 06:48
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Havi/2havi egyszer eszünk ott, kizárólag éppen aktuális Maestro menüt, salátával, vagy édesburgonyával. Nekünk azok nagyon ízlenek, Generius Jack, BBQ Bob, Fresh Franciska, Honey Helga, Smokey Sophy, Goosey Gustav, Fox Félix, Camambert Jack, Sea Sebastian, Brutal Brutus, stb. vagy ha épp nem tetszik, vagy nincs maestro, akkor dupla halas szendvics.

Na, mi alkalmanként járunk. Te gyakran jársz. Ha egy évbe kétszer-háromszor megy valaki, ő ritkán jár.

2022. nov. 3. 09:39
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Az alkalom az mikor valamilyen esemény vagy történés hatására belefér valami, de nem csinálok belőle rendszert. Muttudomén születés napi ünneplés a barátnőmmel és meghívom kajálni. Ez egy alkalom. Te rendszeresen jársz. Hiszen, ha nem tennéd nem tudnád ilyen pontosan megmondani, hogy hetente hányszor mész.

Én is rendszeresen járok, havonta - 2 hetente.

Mindig mást kérek. Valamikor 6-os nugetset, máskor csibe burgert, valamikor Smokey Sally burgert menüvel. Desszertnek vagy öntet nélküli fagyit kérek vagy kekszet. De ez 5 esetből 1.

Párom sajtburger menüt + egy sajtburgert szokott kérni fagyival.

2022. nov. 3. 19:56
 27/30 anonim ***** válasza:
5%

Surströmminget.

Bartos Cs. István

2022. nov. 3. 19:59
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis sajtburger menüt szoktam enni, karamellás fagyival. Kb havonta- kéthavonta egyszer megyek mekibe.

24N

2022. nov. 4. 16:14
 29/30 anonim ***** válasza:
26%
Semmit, nem akarok dagadt lenni
2022. nov. 4. 16:36
 30/30 anonim válasza:

FishMac vagy McChicken menü kólával, csokis McFreeze. Ha kevésbé vagyok éhes csibeburger vagy sajtburger menü. Sajnos a fagyi amióta ilyen papírpohárba adják elég ehetetlen lett. Ízre sem olyan és fa kanállal enni is elég kellemetlen, szóval azt már sokszor elhagyom.

Szerintem az alkalmanként az havi egy-kettő.

2022. nov. 25. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!