Pabloescobar69 kérdése:
Jol tudok szelídgesztenyét szedni a 16kerület vagy környékén? Jó program lenne a kislányommal.
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 15:48
1/12 anonim válasza:
Ha "Jol" tudsz, akkor mi a kérdésed??
3/12 anonim válasza:
A szelíd gesztenye nem nő vadon, ha valahol látsz is, az valakié és csak úgy nem szedheted.
De nekünk gyerekként nagyon jó program volt a Margitszigeten vadgesztenyét szedni és utána mindenfélét barkácsolni belőle.
5/12 A kérdező kommentje:
Találtam a sétánál. Csak úgy. Utcán.
2022. okt. 17. 17:44
6/12 anonim válasza:
Nem jól tudsz, mert az nem szelíd, meg ne etesd a lanyoddal.
7/12 anonim válasza:
5. Vadgesztenye.
Komolyan nem tudtad?
8/12 A kérdező kommentje:
Megismerem ti lelkiszegenyek a szelid gesztenyet. Az pedig, hogy a kerdesnel elirtam egy betut akkora csamcsognivalo, hogy iszonyat. Mellesleg sem gyerek sem en nem szeretem.
2022. okt. 17. 17:58
10/12 anonim válasza:
De minek szeded, ha nem szereted? Más meg örülne neki, mint vak pali a fél szemének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!