El szoktátok mosni a liszt-, cukortároló edényt, mielőtt újra feltöltitek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 18:19
11/16 A kérdező kommentje:
Pedig fél év szokott lenni kb. a minöségmegörzési idejük. Amit most vettem, rá van írva, hogy 2023 januárjáig jó.
2022. okt. 8. 20:59
12/16 anonim válasza:
nem ,mert lisztet a sajåt zacskojába tårolom max zacskostol teszem bele dobozba.
13/16 anonim válasza:
És most őszintén, szerinted mi lesz vele utána?🤔
Ugyanaz, mint a cukorral, sóval. Semmi!
14/16 A kérdező kommentje:
Benéztem, szóval 2023 júniusig jó.
2022. okt. 8. 21:38
16/16 anonim válasza:
"Benéztem, szóval 2023 júniusig jó."
Na, szóval a gyártó 2023 júniusig szavatolja, hogy ezt a mostani KIVÁLÓ minőségét megőrzi. Aztán a minősége lassan elkezd megváltozni. A levegő oxigénje hatására a benne lévő zsírok avasodnak és a biológiailag aktív enzimek öregednek. De 2025-ben egy Michelin étel bíráló sem tudná megmondani róla még, hogy már nem csúcsminőség. Ahhoz kéne még 10 év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!