Lehet még kapni valahol vaníliás Coca Colát? Régen limitált volt.
Talán nem vigasztal, de itt Franciaországban a mai napig heygekben áll a Carrefour-ban, meg egyéb multikban. Én úgy tudom, hogy Magyarországon nem volt népszerű, ezért nincs )nem érte meg behozni). Az, hogy limitált, semmi nem jelent, sok limitált cucc van, ami évek óta kapható, annyira limitált :)
Szóval a népszerűtlenség miatt nincs odahaza, de máshol, ahol megisszák, van. Így végülis nem lehetetlen beszerezni.
:)
vigasztald magad azzal, hogy ide haza még lehet kapni vaniliás cukrot meg borbon vaniliát..
Keerd azta kolába és ugyanott vagy, de még egy kis reszelt gyömbérgyökérrel is megturbózhatod
Amugymeg hulyeseg hogy nem volt nepszeru mindenre ezt mondjak amit ide nem hoznak be!
Az egesz az euro miatt van jobb vmit nekik euroert eladni mint forintért!
21:30nak
Mégse akkora hülyeség, amit írtam, mert megismételted :) Nem volt annyira népszerű, hogy megérje behozni, h kicsit népszerűbb lett volna, ment volna a forint mellett is, így maradtak az eurós országokban. Egyről beszélünk :)
20:59 voltam
sziasztok!
nem kell oroszországig menni vaniliás koláért. németországban és ausztriában is lehet kapni. én most vettem a hauptbanhofon az egyik kisboltban, 1l-es coca cola vanilla-t 2,30euroért. szoval hajrá mindenki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!