Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet még kapni valahol...

Lehet még kapni valahol vaníliás Coca Colát? Régen limitált volt.

Figyelt kérdés
Elég régen volt egy ilyen limitált kiadású kóla,és nekem nagyon ízlett,de ugye ki is vonták utána.Nem lehet ilyesmit soha szerezni már többé?:(
2010. szept. 26. 20:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem vigasztal, de itt Franciaországban a mai napig heygekben áll a Carrefour-ban, meg egyéb multikban. Én úgy tudom, hogy Magyarországon nem volt népszerű, ezért nincs )nem érte meg behozni). Az, hogy limitált, semmi nem jelent, sok limitált cucc van, ami évek óta kapható, annyira limitált :)

Szóval a népszerűtlenség miatt nincs odahaza, de máshol, ahol megisszák, van. Így végülis nem lehetetlen beszerezni.

:)

2010. szept. 26. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ukrajnában lehet kapni.És sokkal olcsóbb, mit Mo-n.
2010. szept. 26. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
mondok jobbat. volt régebben szintén limitált kék pepsi kóla :)
2010. szept. 26. 21:21
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

vigasztald magad azzal, hogy ide haza még lehet kapni vaniliás cukrot meg borbon vaniliát..

Keerd azta kolába és ugyanott vagy, de még egy kis reszelt gyömbérgyökérrel is megturbózhatod

2010. szept. 26. 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Amugymeg hulyeseg hogy nem volt nepszeru mindenre ezt mondjak amit ide nem hoznak be!

Az egesz az euro miatt van jobb vmit nekik euroert eladni mint forintért!

2010. szept. 26. 21:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Pont tegnap jutott eszembe! :) Amit Ukrajnában adnak,azt kóstoltam és még véletlenül sem hasonlít ahhoz,ami vaníliás cola néven futott nálunk,szóval az nem nyerő :S Nem lehet ilyen cuccokat postán elküldeni Franciaországból? :D
2010. szept. 26. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:

21:30nak

Mégse akkora hülyeség, amit írtam, mert megismételted :) Nem volt annyira népszerű, hogy megérje behozni, h kicsit népszerűbb lett volna, ment volna a forint mellett is, így maradtak az eurós országokban. Egyről beszélünk :)

20:59 voltam

2010. szept. 26. 22:16
 8/12 Plaga ***** válasza:
Juj én a kék Pepsit nagyon szerettem, már csak a színéért is :)
2010. szept. 26. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:
A vaníliás cuki valóban megoldás, én is szoktam alkalmazni, mert nekem is nagyon bejött annak idején:) De a vanília aroma még jobb, csak kevés kell belőle nagyon. Ezt light-hoz is teheted, ha azt szereted.
2010. szept. 27. 18:43
 10/12 anonim válasza:

sziasztok!

nem kell oroszországig menni vaniliás koláért. németországban és ausztriában is lehet kapni. én most vettem a hauptbanhofon az egyik kisboltban, 1l-es coca cola vanilla-t 2,30euroért. szoval hajrá mindenki :D

2011. jan. 1. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!