Más is kevesebbet költ bevásárlásoknál mostanában, mint régen?
Kb ugyanannyi. Csak most az akciok alapjan tervezek menut.
Chipset stb eddig se vettem soha
Én eleve nagyon ritkán szoktam venni nasit és hasonlót. Még a kenyeret, kalácsot is otthon sütjük.
Amúgy is "jó" minőségű dolgokat szoktunk venni, viszont azt figyeltem meg, hogy azok nem drágultak olyan mértékben, mint az olcsóbb kategóriás termékek, így kb. nem nagyon érzem a változást.
Sajnos nem... Pedig ketten vagyunk a kajára. Én vagyok, aki imád enni, de azért próbálja az egészségesebb kajákat enni. Imádom a salátákat, zöldséget, gyümölcsöt. Na de azért a jó magyar konyhát is, ha egszséges, ha nem. Párom az, aki normál kajából keveset eszik, na de édesség, és mindenféle sós nasi
az jöhet. Szóval nem vagyunk olcsó étkűek. Év elején kb. 15-17 ezerből vásároltam be magunknak egy hétre a lidl-ben, és ebbe belefért a már akkor sem olcsó rák is nekem (95%-ban ott veszem ami kell), de így is heti legalább kétszer menza kaját is ettünk. Sokkolt, amikor ez az összeg felkúszott 28-30 ezerre. Azóta sem igazán tudtam csökkenteni ezt az összeget, pedig próbálkozom, és mondunk le erről-arról. Furcsa, valaki írta, hogy inkább ruháról mond le. Én úgy vagyok vele, hogy ezek még nem drágultak annyit, úgyhogy most veszem meg, ami kelleni fog, mert tuti ez lesz a következő, amit emelni fognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!