Nálam a lakásban (13. kerület) sok a vizkő. Emiatt szeretnék érdeklődni milyen céget lehet havonta bérelni mármint vizet ballonnal? Én megtaláltam ezt az egyet. shop.clearwater.hu/otthoni-vizadagolo
Figyelt kérdés
Mennyire érdemes bérelni ilyen céget? Esetleg olcsobb boltban vizet vásárolni?2022. szept. 19. 15:00
1/5 anonim válasza:
Ha az egészséged miatt zavarna a vízkő, akkor ne zavarjon.
2/5 anonim válasza:
Az ivásnál miért probléma a vízkő...? Az ásványvízben még több is az oldott ásványi anyag (=vízkő), mint a vezetékesben...
4/5 anonim válasza:
A vilagon semmi baja nincs a XIII. keruletben a csapviznek, emiatt nem kell sem a boltban vizet venni, sem ballonos vizet rendelni. Mindketto draga, a ballonos 7000 havonta a gepberlet es 80 forint / liter a 19 literes ballon. a palackos viz lehet 100 forint /1.5l meg 300 is, de mindenkeppen felesleges penzkidobas es kornyezetszennyezes.
5/5 anonim válasza:
A hajadnak, bőrödnek elég rossz, szóval ahhoz mindenképp vegyél extra testápolót, balzsamot.
Inni egy brittát ajánlanék, az nekem teljesen megfelel, és a vízforralót se kųrja szét két hét alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!