Kombináltál már össze összeférhetetlen dolgokat? És milyen lett?
egyik rokonom amikor terhes volt csipkebogyólekvárral ette a hurkát.. én nem tudnám megenni, de ő azt mondta isteni, nem is érti eddig mért nem ette... hát egészségére... :D
apu munkatársa (felvidéki) ajánlotta neki, hogy lekváros kenyérre/zsemlébe tegyen kolbászt, mert nagyon finom...
ami nekem még furcsa volt, és nem írták itt a többiek, bár elvileg tök normális (én nem tudnám úgy enni), de 2 volt osztálytársam a tojásrántottára ketchupot és/vagy mustárt tesz
"csak miattad regisztráltam. :D"
Óóó...köszi:D
Én a tojásrántottára mindíg teszek paprikát, borsot és MUSTÁRT :DD Azt hittem ez nem fura.:D
"paradicsomos konzervhal összekeverve kefírrel és fél liter kakao rá! "
Ezt vhogy képtelen vok elhinni....paradicsomos konzerv halra kakaót rátenni?
Nincs miatta szaporád?:D
Én "ezt" szeretném idekombinálni Nektek!
Összeférhetetleneket nem szoktam. Szokatlanokat igen, kedvelem a kísérletezést és megvan a magam egyedi ízlése is...
Egy táborban tanultam, hogy a bundáskenyér teljesen jó vaníliás cukorral készítve, lekvárral megkenve - ebben nincs semmi különös, csak megszoktuk, hogy sós. Nem ideális, de jobb híján mártogattam már sós ropit Nutellába... A párom szerint az durva, pedig ő képes enni a káposztás tésztát borssal és cukorral :)
Arra pedig nem emlékszem, mi indított az almaszeletes tejfölös kenyér evésére, de az annyira jó kombó, hogy azóta is sokszor ettem.
A rántottához szerintem teljesen normális a mustár és a ketchup, de ha vizuálisan ütőset akarsz, akkor lila káposztával készítsd a rántottát... A káposzta mélylila lesz, a tojás türkiz, a piros ketchup pedig a pont az i-n :D
Van egy étel, amit anyám néha főzött nyáron. Abban van összeférhetetlenség, az eredmény mégsem rossz, legalábbis nekem ízlett. Salátaleves, van benne fokhagyma, tejföl és cukor... Azt hiszem, citromlé is :)
Én személy szerint nagyon szeretem az ecetet és a mustárt, úgyhogy számomra sok ételhez passzolnak ezek. Otthon majd' minden főzeléket ecettel, tejföllel és cukorral ettünk. A szárazbabfőzeléket is, amiben hagymafejecske is volt, ott azért már rezgett a léc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!