Kombináltál már össze összeférhetetlen dolgokat? És milyen lett?
Mi a húst mindig idénygyümölccsel esszük, az egyáltalán nem összeférhetetlen, ha megnéztek régi recepteket, rengeteg ilyen van.
Amikor kolis voltam, sok olyat ettem, hogy előre panírozott csirketallér tésztával, az elég gáz együtt. Ma már nem enném meg :D
ketchap+bundáskenyér,barack+lecsó,görögdinnye+zsíroskenyér
ezek összeférhetetlenek?mert szüleim nem tudnak úgy az asztaé mellett ülni ha ezeket eszem mert hányingerük lesz
Én általában olyan szendvicset eszek, hogy van benne majonéz, téli szalámi, ketchup, tejföl, vaj, paradicsom.
Aztán mindez megy be a mikróba. :))
Ja, és szoktam hozzá inni kakaót is.
Mindenki azt mondta, hogy gyomorrontást fogok kapni. Ez nem így lett. (Vagy lehet, hogy csak nekem van vasgyomrom...)
Vajkrémes kenyér nutellával, cukrozott káposztás tészta csemege uborkával... egyszer próbáltam a zsíros kenyér nutellát, de az már nekem is sok volt xD A bundáskenyér ketchup nem olyan vészes... még a Sajtos melegszendvics mustár kombó, ami üt... xD
17/F
A virsli+tej miért furcsa?? :D Amúgy én mindenhez tejet szoktam inni,mert az a kedvenc innivalóm,éshát elismerem,hogy pár dologgal tényleg furcsa lehet másoknak (pl húsleves),de a virslihez szerintem tök normális :D
Amúgy én direkt nem szoktam ilyen összeférhetetlen dolgokat enni,pl ettem már ropi,csipszett jughurttal (viccből),de nekem ezek így együtt nem ízlenek egyáltalán.Nem szeretek ilyen "hülyeségeket" enni :)
Bundáskenyér kethcuppal és sajttal ( így adták a koliban és nagyon finom)
Bundáskenyér tejföllel és sajttal esetleg kis fokhagyma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!