Kombináltál már össze összeférhetetlen dolgokat? És milyen lett?
én is cukorral eszem a túrós tésztát és szalonnával. nyam-nyam imádom. Húst bármilyen gyümivel, ill. sós édes felváltva. pl. chips,túrórudi, ropi, csoki, chips. Ez egyszerre,de az utolsó íznek édesnek kell lenni!!!!:)
a barátnőm kedvence a lekváros túró párizsival.
Szalonnás ízű keksz+ natúr tömlős sajt
Igazi koli kaja :)
a hús gyümölccsel mióta extrém? :O hawaii húsok, vadhúsok erdeigyümöclsszósszal éttermekbe.. abszolút nem nagy szám
nálam: nutellás bundáskenyér, BÁRMIhez tudok enni csemegeubit, de csak amit mamám rak el, ha bolti van akkor inkább semmit nem eszek xD aztán egy jó kombó: pörkölt+gombás/cukkinis ragu+tojásrántotta+csemegeubi+dinnye
Osztály kirándulásom:
Zsömle, vaj, lekvár, medve sajt, sonka. Na az utánalevő éjszakát végig a slozin töltöttem. XD
Te jó ég, de keményen nyomjátok az undi kajákat!!! :-O
Nálam már azon hüledeztek a jónépek a környezetemben, hogy a sajtos-tejfölös tésztát ketchuppal bővel meglocsolva eszem, de már látom, hogy sehol sem tartok...:)))
Még jöhetnek :D
Az egyik haverom megkente a natúr tésztát nutellával és nyomott rá ketchup-ot....fúúújxD azt mondta egész jó de én meg nem kóstolnám xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!