Mi a kedvenc Fornetti péksütid?
Figyelt kérdés
Suliba menet kora reggel sokszor vettem az aluljáróban, kedvencem volt a Csokis párna.2022. szept. 5. 16:33
11/23 anonim válasza:
volt a múltban egy olyan sós sütijük ami egy szelet pizzára hajazott volt paradicsomos alapú és ilyen tejfölös kenyérlángosszerűség baconnel, azt szerettem.
12/23 anonim válasza:
Még egy szavazat a sajtrémesre és a barackosra.
13/23 anonim válasza:
Régebben a pizzásat imádtam. Aztán valahogy pár évig nem vettem. Néhány hónapja újra próbáltam, szerintem sokkal kevesebb töltelék van benne. Ugyanígy jártam a barackossal, a túróssal is, ezeket is sokat ettem régen. A közepük most konkrétan üres. Pedig nem vagyok egy "anno minden jobb volt" típusú ember, de tényleg határozottan több töltelékre emlékszem. Ezek a száraz izék így már nem túl finomak. Így marad az a csokis kis tekercs, talán girella a neve. Abból nehezebb kispórolni az anyagot.
14/23 anonim válasza:
Nekem a túrós. Egy időben volt barbecue-s, az is nagyon jó volt, de azt már nem árulnak.
17/23 anonim válasza:
Mikor melyik - de a sajtos akkor jó igazán, ha rendesen megsütik. De már a sütéssel is spórolnak. Nyavalyás némelyik.
18/23 anonim válasza:
Az, amit fagyasztva ide adnak és én normálisan kisütöm, nem csak megmutatom neki a sütőt.
19/23 anonim válasza:
pizzás kis rombuszka, az a klasszik fornetti alakú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!