Melyek azok az élelmiszerek és italok, amelyeket kellemetlen illatúnak tartasz, de mégis megeszed/megiszod?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 21:17
2/9 anonim válasza:
Egymás szeletelt csirkemell sonkáknak egészen pisiszagra emlékeztető szaga van. A kefírnek is kesernyés a szaga, nem a legkellemesebb, de magát az ízét szeretem.
3/9 anonim válasza:
Van egy aszpikos sonka, amit szeretek, de mindig amikor kibontom, annyira büdös szag jön ki, ami a tartósító gáznak a szaga. Utána már nem érződik, mert a sonkának nincs olyan szaga, de addig tök undi.
4/9 anonim válasza:
Múltkori mézes mustáros szósz, pedig imádom.
5/9 anonim válasza:
Nem tudok olyasmit megenni,aminek kellemetlen a szaga számomra. Mióta terhes voltam, még annyira se mint korábban 🤢
7/9 anonim válasza:
Nincs ilyen, aminek rossz a "szaga" azt nem eszem meg.
Fordítva viszont sok minden van, aminek imádom az illatát, de az ízét utálom.
8/9 anonim válasza:
Büdös sajtok. De az ígét imádom
9/9 anonim válasza:
Az aszalt baracknak van hogy pálinka szaga van, én pedig utálom az alkohol szagát. Viszont az íze isteni (szerintem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!