Mit csinálok rosszul kenyérsütésnél, ha nem lesz "légbuborékos" az eredmény?
Elég tömör lett a kenyér, buborékosabbra számítottam. Lehet kevés volt az élesztő benne, vagy nem kelesztettem elég ideig?
Továbbá, nem lett szép a kéreg, ilyen "repedezett" jellegű héjazatot vártam, de ez sem jött össze.
A lényeg hogy kelesztés után ne nyomkodjuk mert kimegy belole a levegi amit nehezen belekelesztettunk.
Illetve minden liszt mas, szoval tenyleg tapasztalat kell a tokeletes allwghoz
A kenyér tényleg jól néz ki és TK-ként elég lyukacsos is.
Amit megpróbálhatsz legközelebb, hogy az utolsó formázás után még egy órát keleszted, akkor lazább lesz.
De nekem nagyon tetszik, szivesen megkóstoltam volna!
Kérdező, meg tudod adni ehhez a (fotódon szereplő) kenyérhez a receptet?
Illetve, ha azóta még fejlesztettél a recepten és még jobb lett az eredmény, azt is megírod?
Előre is nagyon köszönöm!
Szia. Ez a recept alapján csináltam.
Annyit változtattam hogy a fehér liszt arányát növelte kicsit. Illetve tettem a tésztájába magokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!