Hentesnél miből daráltassam a húst, h a legkevesebb zsír legyen benne?
Eddig lidlbe vettem 7% zsírtalmú sertés darálthúst. Most hentesnél akarok, ott melyikből kell kérjek?
Pulyka, marha és csirke nem játszik, csak sertés.
Mihez kellene?
A zsírszegény hús száraz, sokan meg inkább szalonnát darálnak a sovány húshoz, hogy szaftosabb legyen.
A válasz egyébként a karaj, a serésnek az a legsoványabb része.
Karaj vagy sertésszűz
De a darált comb szerintem a legjobb állagra és abban is kevés a zsir
comb vagy lapocka.
Ha darabolt húsok vannak a pultban, mutasson neked egy sovány darabot (akár comb, akár lapocka), és _azt_ daráltasd le.
Sertés az rossz minőségű hús! Csirke, Marha(heti2x max), Hal
Ezek mehetnek, meg edzés után fehérjeturmix!
Ahogy látom, van itt egy csomó funkcionális analfabéta!
Kérdezö: a comb a legjobb ilyen célokra, esetleg lapocka. A karaj/szüz nem, mert az ehetetlenül száraz lesz, nem véletlen szokták hirtelen sütni.
"Ahogy látom, van itt egy csomó funkcionális analfabéta!"
Akkor te sem vagy különb. Ugyanis, a kérdező lehetőleg SOVÁNY darálni való húst keres, aminek pl. a sertés szűznyesedék tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!