A paradicsomleves zsíros étel?
Igazából holnap mennék plazmaadásra, és ma este elaludtam, és mikor felkeltem, ettem egy tányér papdicsomlevest. A plazmaadás elötti napon nem lehet zsíros ételt enni.
Szóval most izgulok, a holnapi nap miatt...
Még ha azt írtad volna, hogy betoltál fél oldal sült császárt, azt mondanám halaszd el, de paradicsomleves? Ne viccelj... :)
Különben legtöbbször nem a zsíros étel fogyasztása miatt lesz zsíros a plazma. Sok esetben zsírfelszívódási zavar okozza a problémát. Olyankor nagyon hangosan, ritmikusan jelez a gép, hogy túl zsíros a plazma. Ilyenkor megállítják a donációt, mert nem lehet felhasználni.
De ez annyira ritka, én 2-szer hallottam ilyet, pedig már 100+ alkalommal adtam plazmát. Nekem sosem volt zsíros, pedig nem étkezem zsírszegényen.
A legfontosabb, hogy előző nap már igyál legalább 2 litert, aznap meg 3 litert. És az adás előtt is egyél valami laktató, fehérjében gazdag fogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!