Kolisként hogyan egyek olcsón, de mégis kiadósan?
Orvos szerint nagyon sovány vagyok és ezért azt javasolta egyek minél többször és minél többet, nehogy tovább fogyjak. Egészségügyi probléma miatt sajnos nehezen szívódnak fel a tápanyagok a szervezetemben, így ehhez nekem az átlagnál is többet kéne ennem. Csakhogy ez baromi drága mostanság.
Mégis mit tudnék kolisként kajálni, ami olcsó, de eléggé laktató és tápláló? Azt néztem, hogyha főtt ételt vásárolok szinte bárhol, akkor majdnem 2000 forintom is elmegy egy alkalommal. Márpedig az elég sok, de azért péksüteményeken meg felvágottakon nem élhetek egész félévben. Főzni nem nagyon tudok sajnos, a rántotta a legkomolyabb étel, amit eltudok készíteni. Szerintetek hogy oldjam meg olcsón a kajálást? Pesten vagyok egyébként kolis, ha ez segít valamit.
Lépj be a kolis vagyok, ez finomnak tűnik csoportba facen :D
Várunk szeretettel :)
Szerintem a paprikás krumpli elkészítése nem fél óra..
Kedves kérdező!
Tényleg érdemes főzni elkezdeni: Először egyszerűeket, tojásételek, tésztáételek, sült virsli krumplival, bármilyen csirkés étel (nagyon könnyen átsül, saláták stb
Szerintem vegyél egy melegszendvics sütőt, azzal jó dolgokat lehet csinálni. A rengeteg féle szendvicsen kívül tojást is és csirkemellet is süthetsz benne.
Én nagyon szeretem a kolbászos, sajtos meleg szendvicseket, tejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!