Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kolisként hogyan egyek olcsón,...

Kolisként hogyan egyek olcsón, de mégis kiadósan?

Figyelt kérdés

Orvos szerint nagyon sovány vagyok és ezért azt javasolta egyek minél többször és minél többet, nehogy tovább fogyjak. Egészségügyi probléma miatt sajnos nehezen szívódnak fel a tápanyagok a szervezetemben, így ehhez nekem az átlagnál is többet kéne ennem. Csakhogy ez baromi drága mostanság.

Mégis mit tudnék kolisként kajálni, ami olcsó, de eléggé laktató és tápláló? Azt néztem, hogyha főtt ételt vásárolok szinte bárhol, akkor majdnem 2000 forintom is elmegy egy alkalommal. Márpedig az elég sok, de azért péksüteményeken meg felvágottakon nem élhetek egész félévben. Főzni nem nagyon tudok sajnos, a rántotta a legkomolyabb étel, amit eltudok készíteni. Szerintetek hogy oldjam meg olcsón a kajálást? Pesten vagyok egyébként kolis, ha ez segít valamit.

2022. aug. 30. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Én is koliban kezdtem magamra főzőcskézni, nem kell rögtön vadaspörköltet szalvétagombóccal, már előttem is sokan írtak egyszerű ételeket. A tészta-rizs-krumpli főzés, mellé akár valami (mirelit) húst kisütni rántotta szint kb. Lidlben van amúgy mikrós készétel is talán 800 forintért (most még) és meglepően ehető. Nasinak az olajos magvakat javaslom, az se olcsó manapság, de kiadós és finom, a sósmogyoró még talán vállalható árban van.
2022. aug. 31. 11:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Lépj be a kolis vagyok, ez finomnak tűnik csoportba facen :D

Várunk szeretettel :)

2022. aug. 31. 13:31
 13/15 anonim ***** válasza:
65%
Tejberizsed mindig legyen készen. Tudsz belőle többet csinálni. De csinálhatsz lángos tésztát is olcsón, az egy kiolajozott zacsiban egy hétig is eláll. Esténként sütsz belőle.
2022. aug. 31. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a paprikás krumpli elkészítése nem fél óra..

Kedves kérdező!

Tényleg érdemes főzni elkezdeni: Először egyszerűeket, tojásételek, tésztáételek, sült virsli krumplival, bármilyen csirkés étel (nagyon könnyen átsül, saláták stb

2022. szept. 11. 09:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vegyél egy melegszendvics sütőt, azzal jó dolgokat lehet csinálni. A rengeteg féle szendvicsen kívül tojást is és csirkemellet is süthetsz benne.

Én nagyon szeretem a kolbászos, sajtos meleg szendvicseket, tejjel.

2022. szept. 13. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!