Levettetek a termékek/márkák minőségéből, vagy maradtatok a megszokottnál?
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 20:27
1/12 anonim válasza:
Eddig is sok sajátmárkás terméket vásároltam...
Tök fölöslegesnek tartottam megfizetni a nagy neveket.
2/12 anonim válasza:
Vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy a jelenlegi helyzetben sem kell kaján spórolnom, így ugyanazokat veszem mint korábban. A márka viszont sose érdekelt, 10-ből legalább 7x nem ad semmi extra minőséget és nem éri meg ár-érték arányban.
4/12 anonim válasza:
Fegyver - kaja - nő.
Ezek nem spórolok.
5/12 anonim válasza:
Igen, sok mindent nem veszek már. Eddig is 300-350 körül költöttünk kajára, azért van egy határ, amire már én is azt mondom, hogy elég volt, nem vagyunk milliomosok.
6/12 anonim válasza:
Nem változtattam, csak a szokottnál is jobban figyelek az akciókra.
N
7/12 anonim válasza:
Ételeknél lejjebb adtam, a saját márkás olcsó cuccokat veszem. A takarító- és mosószereken nem spórolok, néhány kísérlet után egyértelmű minőségromlást tapasztaltam.
8/12 anonim válasza:
Én szoktam figyelni a különféle termék teszteket. Bizony nagyon sokszor a nagy márkanevek a sor végén kullognak. Soha nem dőlök el egy márkanévtől. Mondjuk nem minden esetben van így, mert például a Pick virslit és parizert a legjobbnak tartom az eddig kóstoltak közül. A Milka csokik finomak, de fele árban is vettem nagyon jót. Mosószerből a termékteszt segített a választásban, míg barackléből kóstolás alapján választottam ki egy számomra legjobban ízlőt, igaz nem a legnagyobb gyümölcsszázalékú, de ízre nagyon jó és ez is számít.
9/12 anonim válasza:
Ja, igen , én is figyelek az akciókra mostanság és mindig viszem a törzsvásárlói kártyámat, sok termék csak akkor olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!