Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kocsmákban, pubokban vagy...

Kocsmákban, pubokban vagy éttermekben milyen folyadékot raknak a dísz üvegekbe ?

Figyelt kérdés

Csomószor láttam italok üvegeit polcokon vagy a bárpulton stb és mondták mindig, hogy dísz meg reklám/merch. És mindig olyan színe volt mint az adott italnak üveg szerint ?

Tényleg az üveg szerinti ital van benne és csak lerendelik dísznek vagy valami színezett folyadékot töltenek bele esetleg ?

2022. aug. 13. 01:14
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

Általában ez valami prop food cucc, pont olyan mint a pékség vagy a bolt kirakatában a mű gyümölcs vagy mű kenyér.

Ital típustól függ, de általában valami stabil színezék, és nem illékony anyag.

Pl mint azokban a vicces sörös kupákban amikben van valami lé, vagy azokban a játék cumisüvegekben amikben a "tej" a kupakba megy ha megdöntöd.

2022. aug. 13. 02:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én még olyannal nem találkoztam hogy feltöltötték volna valami "kamuval" a dolgokat csak a dísz kedvéért, olyannal viszont igen, hogy:

Pl: étteremben ki vannak rakva jól látható helyen az italok "dísznek" de nem abból töltenek, hanem másik üvegből, hogy a "kiállított" termékek teli legyenek és úgy tényleg jól mutatnak (legalábbis jobban mintha az egyikben alig lenne a másik is megkezdett stb...)

A másik amilyet még láttam, hogy valami különleges ital van kiállítva pl: az egyik étteremvezető hobbiból pálinkát készít és díjnyertes pálinkái vannak amiből "dísznek" ki van rakva több üveg pálinka alatta pedig emlékplakett, hogy mikor milyen dijazást nyert, ott sem lehet konkrétan abból az üvegből kérni italt és lehet nem is kapható már pont az az évjárat és abból a termékből ami megnyerte a díjat (de azt is kétlem hogy az üveget vízzel töltötte volna fel)

2022. aug. 13. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!