Hogyan tudom a fondantot elsimítani, ha nincs hozzá lapátom?
Egyébként nehéz meló?
Esetleg egy muanyag talka aljaval simithato?
Koszi.
Akkor meg van kerdesem :)
Eleg, ha bevizezem a kremet, hogy odatapadjon, vagy kell az a "ragaszto"?
Ezen kivul ragad hozza disz, ha ra szeretnem helyezni?
Koszonom. De hogyan ragad hozza a disz, mondjuk cukor gyongy es fondant viragok?
Ezen kivul nem fog osszetorni a fondant, ha 1 napig osszeallitva all a hutoben?
A könnyebb díszeket vízzel ragaszthatod fel, úgy hogy vizes ecsettel a fondantot picit megnedvesíted és kis ideig megtartod a díszt( gyöngy, apróbb virágok) Nehezebb díszeket pedig vizes fondanttal. Kis fondantot felhígitol vízzel annyira hogy az ujjaddal kenhető legyen és már ragaszthatsz is vele.
A fondanttal borított torta hűtőszekrényben napokig is elvan, sőt a fondant borítás védelme miatt a piskóta sem fog száradni.
Koszi.
Igazabol a fondant kiszaradatasol, vagy nedvesedesetol felek. A hutoben a hidegtol, ha kiveszem, akkor a homerseklet kulonbsegtol.
Hát az ellen nem tudsz tenni semmit sajnos...az egyetlen megoldás az lenne hogy nem nagyon hidegben tartani, de akkor meg egyéb problémák merülnének fel.
A hűtőben nem fog sem kiszáradni a fondant, sem átázni.Amikor kiveszed akkor csapódik a pára rá, de mint írtam az elkerülhetetlen, és hát akkor meg már úgy s el lesz fogyasztva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!