Mi értelme a túl rakott torony méretű hamburgereknek?
Instán jól néz ki.
A valóságban pedig a mekis pogácsa a könnyen ehető méret. Nagyon max a bigmac.
1. Insta/social hype
2. Az ilyen burgereket nem kézzel evésre szánják. Levágsz az egyik oldalából és késsel-villával elfogyasztod.
- Mi értelme?
Semmi.
- Jól néz ki fotón?
Igen.
- Hát amikor megpróbáljuk megenni?
Az már kevésbé
- Finom?
Nem biztos.
Attól hogy 50 féle feltétet összevegyítünk (még akkor is ha az a legjobb minőségű húsokból, és egyéb alapanyagokból áll) az még nem biztos hogy jó. Nem véletlenül mondják néha, hogy "több a kevesebb". Pl. ha elém tálalnak egy burgert, amiben egy kb. 1 kilós wagyu marhahúspogácsa van, az nem biztos hogy túl jó dolog. Eleinte élvezném az ízét, de a végére már örülnék annak is hogy meg bírom enni. A végén meg megcsömörödnék tőle. És hiába a wagyu az egyik legdrágább marhahúsféle, lehet hogy rá sem bírnék utána nézni sokáig. Én inkább úgy vagyok vele, hogy "értéket mértékkel".
Sziasztok feltétes vagyok.
Ma már úgy tudnak egyediséggel kitörni ezek a büfések, hogy összepakolnak mindent ami éppen van a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!