Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi értelme a magas hamburgernek?

Wannabeapro kérdése:

Mi értelme a magas hamburgernek?

Figyelt kérdés

Minden étel guru ilyen kis átmérőjű, de indokolatlanul magas hamburgereket csinál mikor a "tökéletes" burgert készíti el. Ez miért van?

Én mikor meglátom ezeket csak az tud eszembe jutni, hogy ezt mégis hogy a pokolba kéne megenni?

#magas #humburger
2021. jún. 23. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
6%
Mert így nem sül át teljesen a hús. Véleményem szerint ez a leghülyébb Amerika majmolás amit csak el lehet képzelni, mivel át lehet sütni a húst úgy, hogy ne legyen száraz, és akkor még talán ehető is lesz az eredmény.
2021. jún. 23. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

1: miről beszélsz...??????

A húst már KISÜTVE teszik ebbe a toronyba.....!

2021. jún. 23. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Az 1-es tipikusan az, aki mindenbe beleköt, de abszolút semmi fogalma sincs a témáró. Viszont veszekedni, hözöngeni akar, többre nem képes!

A hamburgerbe a húspogácsa megsütve kerül bele.

A magas toronynak meg annyi az "értelme", hogy látványosabb, mintha lapos lenne.

Enni meg késsel-villával szokás.

2021. jún. 23. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
A hamburger mondjuk tipikus street food, amit nem feltétlenül késsel-villával esznek. Ami azt illeti, én el nem tudom képzelni, hogy evőeszközzel egyem. Inkább összenyomom a tornyot...
2021. jún. 23. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Azért a gourmet helyeken sokan eszik evőeszközzel, szerintem inkább ezekről lehet szó. Azért olyan magas sok burger mert a pogácsát is szokás vastagabbra csinálni, a buci is magas, és általában van még emellett 3-4-5 hozzávaló benne. Én személy szerint olyan burgerrel még nem találkoztam amit ne lehetett volna megenni kézzel.
2021. jún. 23. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Auchan kajáldás soron is ettem már ilyen kis tornyot, az nem annyira gourmet.
2021. jún. 23. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
23%

Gourmet helyeken nincs hamburger. Vagy ha van, az nem igazán gourmet.

Egy hamburgertől elvárható, hogy eszköz nélkül lehessen megenni. szerintem kifejezetten röhejes hambit késsel villával enni, de felőlem mindenki eheti evőpálcikával is, az ő dolga.

2021. jún. 23. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
#7 Oké, ez jogos, nem fine dining helyekre gondoltam inkább de azért van az a kategória ahol 4-5 ezres burgerek vannak. Ezek a helyek már vannak olyan kategóriában hogy sokan eszik evőeszközzel.
2021. jún. 23. 13:22
 9/10 anonim ***** válasza:
19%
szerintem az, hogy jôl belakjon tőle az ember
2021. aug. 28. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:
32%
játsszák az eszüket csak
2023. jan. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!