Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem nyelik le emberek a...

Miért nem nyelik le emberek a rágót akkor sem, ha épp képtelenek máshogy megoldani?

Figyelt kérdés
Én is kiköpöm főleg, étteremben is van, hogy szalvétába, vagy bármi, szoktam élni a diszkrét és higiénikus megoldásokkal, de ha nem találok ilyet, akkor simán lenyelem, és nem állok neki problémázni ezen, de kb. úgy érzem, egyedül vagyok ezzel. Miért?
2022. júl. 29. 01:40
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Mert nem táplálék. Nincs olyan helyzet, hogy ne lehetne kiköpni, egy zsebkendőt tán csak tartasz magadnál, úgyhogy ne érezd büszkeségre okot adónak, hogy te úgymond nem problémázol, hanem lenyeled. Semmi okod erre.
2022. júl. 29. 01:48
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem nyelem le, de mindig találok módot, hogy eltávolítsam a számból, mivel köpködni sem szoktam. Sem rágót, sem egyebet.
2022. júl. 29. 01:57
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

A rágó egy emészthetetlen idegen anyag a gyomor számára. Mindig van nálam zsepi, amivel diszkréten megoldom a szitut.

Ennyi erővel a meggyet is eheted magostól, és arra is légy büszke majd. Talán a vakbélműtéted után felfogod, hogy ez nem jó játék.

2022. júl. 29. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Mert vakbél gyulladást kaphatok tőle. Inkább nem nyelem le.
2022. júl. 29. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

,,és nem állok neki problémázni ezen, de kb. úgy érzem, egyedül vagyok ezzel. Miért?"

Nem tudom. Én még soha nem találkoztam olyan emberrel aki ezen problémázott volna, magát a szituációt se tudom elképzelni, hogy valahol vagyok és azt hallom, hogy azon tanakodnának mit csináljanak a rágóval :D

2022. júl. 29. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám és nagymamám egybehangzó véleménye szerint összeragad tőle a belem, így nem szabad.

Felnőttként megkérdőjelezhetném ezt, de igazából nincs kedvem kockáztatni, nehogy tényleg okozzon valamit. Persze amikor lenyeltem (mert volt ilyen párszor a 25 évem alatt), akkor sem lett tőle semmi bajom.

2022. júl. 29. 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!