A lókolbászt milyen lóból csinálják?
Vágólóból :)
Kiöregedett, elfáradt, vagy csak feleslegessé vált paciból.
A húsa nagyon egészséges, koleszterin, és zsírmentes.
Nem zsírmentes viszont a sertésszalonna, ami a lókolbász másik összetevője, de együtt házikolbász jellegűre szárad, és isteni finom.
Húsiparban dolgozom, amikor először ettem (utálom a lovakat, félek tőlünk), életem első herpesze reggelre a számon virított magától a tudattól, hogy lóhúst eszek :)
De megszoktam, és nagyon szeretem, de csak azt, amit a mi cégünk gyárt, adalékanyag-mentes, saját, összemért fűszerrel.
Ahogy az 1. válaszoló írta. Azok a lovak kerülnek ilyen felhasználásra, amik un. kényszer-vágottak. Öreg, esetleg, ahogy írtad, lába törött.
Mondjuk én imádom a lovakat, soha nem ettem még semmiféle lókolbászt, szalámit. Állítólag nagyon finom.
Állítólag finom,de én képtelen lennék megkóstolni.Egyszer kislánykoromban anyuék vettek,de nem tudtam megenni:(( Természetesen a kutya-macska hús sem csúszna.Fújjjj
De disznó húst sem szeretem.A többi jöhet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!