Ételintoleranciám van, ötletekre lenne szükségem?
Figyelt kérdés
Sokáig nagyon rosszul voltam bizonyos ételektől, és egy étel intolerancia tesztet csináltattam, aminek az lett az eredménye, hogy nem ehetek csirkét, tejterméket, és tojást se nagyon szabadna. Ezektől nagyon rosszul vagyok, a tojás az amitől ha keveset eszem nincs bajom. Ez nagyon leszűkíti a lehetőségeimet. Ötletekre lenne szükségem főleg reggelihez, de ebédhez is szívesen fogadom őket. Eddig sok csirkét ettem mert viszonylag sokat edzem és törekedtem arra, hogy minél több fehérjét egyek. Fehérjedús ételötleteknek ezért kiemelten örülnék. Természetesen utánanéztem a neten is, a bevett ételötleteket ismerem, csak nagyon egyhangúvá vált az étkezésem, és egy kis érdekességre vágyom.2022. júl. 26. 16:24
1/2 anonim válasza:
Milyen tüneteid voltak pl a tojástól? Nekrm is hasonló a bajom :/
2/2 anonim válasza:
Javaslom, hogy keress ötleteket a vegán és a TÉNÉ receptek között, ezek növényi étrendek, elegendö fehérjebevitel mellett. (Ellentétben a közhidelemmel, a normális vegán/TÉNÉ étrendhez nem kell semmiféle különleges, "vegán" hozzávaló, közönséges, mindenhol beszerezhetö zöldségfélék, hüvelyesek, gabonák azok, miket felhasználnak a receptekhez.)
Rengeteg új, és érdekes ötletet találhatsz, ha nyitott vagy különbözö új dolgokra, de sok hagyományosabb ételeknek is megvan a növényi alapú változata.
Nálad ez annyiban bövülhet, ha a több húst tudod enni, akkor ezeket is be tudod venni, de nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!