Valakinek valami tippje mitcsináljak hogy ne sárguljon be a frissen fejtett borsó??
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 14:52
1/4 anonim válasza:
Nem sárgul be, ha fel van használva. Főzd meg!
2/4 anonim válasza:
Csak a későn leszedett, túlérett borsó sárgul be.
3/4 anonim válasza:
Elmagyaráznod, hogy hogy is kell ezt elképzelni?
Bontod a borsót, amiben zöldek a szemek és mire végzel sárga?
Vagy bontod és sárgák a szemek? ...mert akkor a 2-nek van igaza.
Évente nagyjából 20 kg borsót fagyasztunk le, miközben szorgosan főzünk is belőle és soha semmilyen borsónk nm sárgul be. Sem a frissen készített, sem a fagyasztott.
4/4 anonim válasza:
Én sem tudom ezt elképzelni. Sose sárgult még be a borsó nálam. Leszedem, kibontom, ha megkívánom mindjárt főzök is belőle a többit meg lefagyasztom, ez kb. 1-2 óra, ennyi idő alatt nem szabad és kb. lehetetlen, hogy besárguljon.
Ez csak úgy tudnám elképzelni, hogy te napokig fonnyasztod a napon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!