Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valakinek valami tippje...

Valakinek valami tippje mitcsináljak hogy ne sárguljon be a frissen fejtett borsó??

Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem sárgul be, ha fel van használva. Főzd meg!
2022. júl. 25. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak a későn leszedett, túlérett borsó sárgul be.
2022. júl. 25. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elmagyaráznod, hogy hogy is kell ezt elképzelni?

Bontod a borsót, amiben zöldek a szemek és mire végzel sárga?

Vagy bontod és sárgák a szemek? ...mert akkor a 2-nek van igaza.

Évente nagyjából 20 kg borsót fagyasztunk le, miközben szorgosan főzünk is belőle és soha semmilyen borsónk nm sárgul be. Sem a frissen készített, sem a fagyasztott.

2022. júl. 25. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudom ezt elképzelni. Sose sárgult még be a borsó nálam. Leszedem, kibontom, ha megkívánom mindjárt főzök is belőle a többit meg lefagyasztom, ez kb. 1-2 óra, ennyi idő alatt nem szabad és kb. lehetetlen, hogy besárguljon.

Ez csak úgy tudnám elképzelni, hogy te napokig fonnyasztod a napon...

2022. júl. 25. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!