Miért érzek tojás szagot mindenhol?
Figyelt kérdés
Már hónapok óta mindenhol tojás szagot érzek és furdes utan is, ha valaki avval jönne hogy nekem van tojas szagom2022. júl. 16. 21:21
1/11 anonim válasza:
Én egy éve elmúlt, hogy kovidos voltam, aztóta mindenhol hagymaszagot érzek. Magamon is, mosószeren, öblítőn is.
Állítólag majd elmúlik. (Vagy nem.)
2/11 anonim válasza:
Valaki egyfolytában záptojás szagút fingik.
3/11 anonim válasza:
1-es vagyok még mindig.
Azért beszélned kellene a háziorvossal, mert a szaghallucináció több betegség tünete lehet, csak mostanában legegyszerűbb a kovidra fogni.
4/11 gagexbabexx válasza:
Ezt a kovidos dolgot én is hallottam már. Volt igazgatóm pl paprika szagot érzett mindig :D Persze nem biztos, hogy neked ettől van.
5/11 anonim válasza:
fantom szag, én fahéjszagot érzek ott is, ahol nincs, a covid lehet oka
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy körbetojtak téged?:-)
7/11 anonim válasza:
Én már másfél éve voltam covidos, időnként még mindig büdöset érzek, ráadásul teljesen váratlanul. Pár percig érzem a szagot aztán napokig megint semmi.
8/11 NTBS válasza:
Valami szaglószervi problémád van. Irány a szakorvos.
9/11 anonim válasza:
Menj el fülészetre, szaghallucináció, lehet covidtól is, de más, szervi oka is lehet. Fiam 2 hónapja minden ételen "Covid szagot" és ízt érez, februárban volt beteg, akkor elment a szaglása, de amióta visszajött még rosszabb neki a fura undorító szag és íz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!